Τμήματα Taekwondo Αθλητικού Συλλόγου » ΑΡΙΩΝ 2005″

  • Τμήματα Taekwondo Αρχαρίων (παιδιά από 4 ετών)

    Τα προγράμματα αρχαρίων, του Α.Σ "ΑΡΙΩΝ 2005" απευθύνονται σε παιδιά από την ηλικία των 4 ετών. Με την καθοδήγηση του έμπειρου Προπονητή Περικλή Καρύδη (5th Dan WTF) τα παιδιά μέσω προπόνησης βασισμένης, κυρίως στο παιχνίδι , αναπτύσσουν το μυοσκελετικό τους σύστημα, αποκτούν αντίληψη του χώρου και της απόστασης, ισορροπία και συγχρονισμό κινήσεων.

  • Τμήματα Taekwondo για Προχωρημένους

    Τα τμήματα προχωρημένων στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΙΩΝ 2005, είναι σχεδιασμένα για να δώσουν στο παιδί τις σωματικές και ψυχικές δυνατότητες που συμβολίζει κάθε Ζώνη Taekwondo, που κατακτούν !! Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά τμήματα των Συλλόγων μας & θα ακολουθήσουν το συναρπαστικό δρόμο του αγωνιστικού Ταεκβοντό, αυτόν άλλωστε που καθιέρωσε το Taekwondo ώς Ολυμπιακό Αθλημα.

  • Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά Τμήματα Taek-won-do

    Είναι συνέχεια του δρόμου που ξεκίνησε το παιδί σας, με τη λευκή ζώνη γύρω του. Είναι εισαγωγή στον υπέροχο αθλητικό κόσμο. Mε μεθοδική προπόνηση και συμμετοχή σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, οι αθλητές νιώθουν την χαρά της νίκης και πεισμώνουν στην ήττα. Θα δούν τον εαυτό τους στο βάθρο των νικητών ή θα χειροκροτήσουν συναθλητές τους. Σίγουρα όμως θα ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της ζωής.