Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά Τμήματα Taek-won-do

Είναι συνέχεια του δρόμου που ξεκίνησε το παιδί σας, με τη λευκή ζώνη γύρω του. Είναι εισαγωγή στον υπέροχο αθλητικό κόσμο. Mε μεθοδική προπόνηση και συμμετοχή σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, οι αθλητές νιώθουν την χαρά της νίκης και πεισμώνουν στην ήττα. Θα δούν τον εαυτό τους στο βάθρο των νικητών ή θα χειροκροτήσουν συναθλητές τους. Σίγουρα όμως θα ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της ζωής.

Το ταλέντο, σκληρή προπόνηση και η πειθαρχία είναι τα τρία συστατικά για την επιτυχημένη πορεία ενός αθλητή. Όταν υπάρχουν αυτά, τότε πρόκειται για μια ιδανική περίπτωση αθλητή που μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.
Υπάρχουν πολλά ταλέντα που όμως στην πορεία χάνονται λόγω μικρού ενδιαφέροντος για το άθλημα του Ταεκβοντό αλλα και από την άλλη πλευρά έχουμε περιπτώσεις αθλητών με έλλειψη ταλέντου που παρόλα αυτά προσπαθούν μέσα από την σκληρή προπόνηση να βελτιωθούν και καταφέρνουν να έχουν αρκετά καλή αγωνιστική πορεία.

Οι παράγοντες της διάκρισης είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΕΠΙΜΟΝΗ του κάθε αθλητή. Βέβαια και το ψυχολογικό επίπεδο είναι βασικός παράγοντας για την εξέλιξη ενός αθλητή. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι για όλους και είναι φορτίο που λίγοι μπορούν να αντέξουν, γιατί απαιτεί χρόνο και θυσίες.

Οι πρωταθλητές ξεχωρίζουν εκτός από την έφεσή τους σε κάποιο άθλημα και από την στάση τους προς όλους τους τομείς της ζωής τους.

Στον ΑΡΙΩΝ  η μεθοδικότητα, η συνεχής προσπάθεια από τον Προπονητή Περικλή Καρύδη για συμμετοχή σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, η αγάπη και η αφοσίωση στο άθλημα που έχουμε εμφυσήσει στους αθλητές, μας δίνουν τη χαρά να καμαρώνουμε μαζί με τα παιδιά και τους γονείς, δεκάδες διακρίσεις.

agonistiko 6 agonistiko 3 agonistiko2 agonistiko1 agonistiko 5 agonistiko 4